Влез

Проверена обява

Добавено от Grupovo BG

Моля, , за да видите данните за контакт.

Ламиниране на мигли от център за естетична и холистична медицина Симона Здраве и красота

Ламинирането на мигли е много ефикасно, предпочитано и трайно средство, придаващо изразителен и дълбок поглед без употреба на какъвто и да е грим. Ефектът може да се ползва когато почивате през лятото или от процедура поставяне на мигли, или поради друга причина. Процедурата не е сложна и не крие никакви опасности.
Процедурата освен естествено удължава миглите. За нея се използват специални пособия, за да се постигне ефект извиване, удължаване, фиксиране и подхранване, в зависимост от желанието на клиентката и желания ефект. Миглите се обработват със специален препарат – безвреден за очите гел, който ги фиксира в желаната форма. След няколко минути той се отмива и се поставя фиксатор, накрая по желание на клиента може да се боядисат или не. 
Продължителността на процедурата е около 40-50 минути. След нея миглите нямат нужда от допълнителна поддръжка. Тайната на този вид разкрасяване се крие в безвредните професионални препарати, които естествено извиват миглите с уникален удължаващ ефект и не дразнят очите както масовите гримове. Не се изисква поддръжка. С перманентното боядисване на вече извитите мигли с абсолютно безвредна къна – графитено черно, отпада необходимостта от използването на спирала за мигли.

Само тези, които са направили резервация, могат да оставят оценки.