Влез

Новини

Какво ново?
Връщане към нормалния ритъм на живот безопасно:

Връщане към нормалния ритъм на живот безопасно:

Актуализация за възобновяване на работа в България по време на корона вируса.

Много от бизнесите в България отвориха врати отново, след 3 месечна карантина. Правителството започна частично вдигане на ограничения въведени в България, което позволява на различни бизнеси да започнат работа отново.

Какво е новото? Е, вероятно ще забележите няколко промени, тъй като заедно се приспособяваме към “новото нормално”. Това може да включва промени в работното време, допълнителни хигиенни практики, социални дистанцирани мерки с ограничение на броя на хората, като повечето бизнеси започнаха да работят с резервирането на часове. Това ще ви помогне да си запазите часове при нашите партньори и ще продължим да отговаряме на правителствените съвети.

Ние очакваме всекидневни актуализации за това, какво се случва в страната и всички допълнителни здравословни и безопасни мерки, които може да се изискват.

Като се имат предвид тези промени, резервациите онлайн са добър начин да се уверите, че ще получите среща. Така че можете да си резервирате час точно сега.

Тъй като добрите новини пътуват бързо, календарите вече започват да се зареждат, така че ако искате да използвате дадена услуга по-скоро, отколкото по-късно, препоръчваме да резервирате възможно най-скоро. Срещите са лесни за управление чрез нашия сайт, което прави лесното разсрочване, ако плановете ви се променят в кратък срок.

Ние продължаваме да работим според мерките въведени от правителството и Националния Оперативен Щаб от името на нашите партньори, за да съветваме относно мерките за здраве и безопасност, за да гарантираме, че салоните, офисите, кабинетите и др. са безопасно, ето как можете да помогнете:

1. Салоните, офисите, кабинетите, които се придържат към социалните дистанционни мерки, могат да ограничат едновременно броя на клиентите, които са разрешени. Уверете се, че сте резервирали предварително, за да си гарантирате безопасно посещение.

2. Измивайте и дезинфекцирайте ръцете си често, за да се предотвратите разпространението на бактерии и вируси. Опитайте се да направите това преди посещението си в салона/офиса/кабинета и след като сте влезли (ако е възможно). Не забравяйте правилото за измиване на ръцете минимум 20 секунди за правилно почистване на ръцете.

3. Ако не се чувствате добре, наскоро сте били болни или сте били в контакт с някой, който е потвърдил, че има COVID-19, моля, не присъствайте на никакви срещи. Не се притеснявайте, пренасрочването е лесно (дори ако сте платили предварително).

4. Когато посещавате наш партньор, избягвайте прегръдки, ръкостискане или всеки физически контакт, като спазвате минимална дистанция 1-1,5 метра. Това отново се придържа към социалните дистанциращи мерки и предотвратява потенциалното разпространение на зарази.

7. Бихме ви посъветвали да не пиете напитки на срещата си (като бутилка вода или кафе), за да избегнете използването на чашите на салона.

5. Заплащайте вашите резервации предварително, така че няма да се налага да се заплаща с пари на място. Безконтактните картови плащания са другия начин за свеждане до минимум на физическия контакт.

8. Носете маска, в затворени пространства, моля, пазете себе си и околните. Може да забележите, че нашите партньори носят маски не само за тяхна собствена защита но и за вашата.

6. Партньорите ни могат да решат да оставят вратите отворени, за да избегнат контакта на клиентите (и да разпространят зарази в други зони). Ако е отворено, когато пристигнете, попитайте някой от екипа дали може да влезете.

Информирайте се на нашата страница за редовни актуализации за това как реагираме на правителствените насоки.

Последна актуализация 24.06.2020 г.

Марио Мънков

Марио Мънков

Виж всички публикации от Марио Мънков

Независим консултант, в областите на пенсионни въпроси и продажбени умения!

Подобни публикации

Вашият коментар