Влез

Стани партньор

ПРОФИЛЪТ ВИ В МЕРУЛ НА САЙТА – REZERVIRAM.COMЗаеме мястото си на най-голямата платформа за резервиране в България Създайте дигитална линия за вашия бизнес с пълна обява в МЕРУЛ, чрез сайта -Rezerviram.com, където българите търсят любимата си услуга всеки ден.

Увеличете видимостта си онлайн

Свързваме клиенти и бизнеси онлайн 24ч. в денонощието, 7 дни в седмицата.

Покажете какво ви прави уникални!

Поемете пълен контрол върху клиентите си с лекота – не се изискват обаждания по телефон и/или идване на място за да резервират час.

Сами управлявате вашите обяви, които публикувате според абонаментния ви план.

Във всеки един момент пълна статистика с която можете да проверите, колко посетители са видели вашата обява, колко резервации са направени, какви са ви приходите и още много ползи за вас и вашия бизнес. Без скрити такси и комисионни.

Един профил навсякъде онлайн, от нашия уеб сайт.

Получавате собствена страница с пълна информация за вашия бизнес, като снимки, видео, цени, местоположение, социални контакти, интернет страница, телефони за контакт и най-хубавото, клиентите резервират час онлайн за да ви посетят и да използват вашите услуги и продукти.

Персонализиран маркетинг

Огромни маркетингови кампании, само за вас

Забравете листовките за печат. Ние инвестираме в маркетинг на нашите партньори през цялата година, като караме клиентите да се свържат директно с вас, за да могат да резервират. Никой не ти помага да намериш нови клиенти като нас.

Насочени реклами в Google и социални медии

Ние вършим тежката работа, вместо вас. Ще изпратим вашия бизнес на клиентите си директно на вас, директно към вашия профил.

Интелигентен маркетинг по имейл

Поставете профила си пред огромна аудитория от хиляди ангажирани абонати.

 

Попълнете няколко подробности по-долу и нека да видим как бихме могли да работим успешно заедно.

Само, за да знаете, МЕРУЛ ще използва подробностите, които въведете тук, за да се свърже с вас по имейл и / или телефон за това да станете един от нашите партньори.

Винаги можете да разберете повече за това как МЕРУЛ съхранява, използва и защитава вашите данни в нашата политика за поверителност.