Влез

Новини

Какво ново?
3 причини, да приемате онлайн резервации след карантина

3 причини, да приемате онлайн резервации след карантина

Независимо какъв е Вашия бизнес, ние сме сигурни, че ще се мисли за най-добрия начин да се върнете на пистата и да отворите отново вашия бизнес.

Ще мога ли да имам клиенти, които чакат своя ред? Как мога да управлявам клиентите, за да избягвам събирания? Това вероятно ще бъдат въпросите, като ехо в главата ви и затова искаме да дадем осезаемо решение. Онлайн дневният ред и разрешаването на клиентите да резервират онлайн не само ще ви помогнат да управлявате бизнеса си по-добре, но и ще ви помогне да увеличите приходите си възможно най-бързо.

Ето 3 причини, поради които е от решаващо значение да можете да приемате онлайн резервации след карантина.

1. Нови нужди на клиентите

Не е нужно да се каже, че тази пандемия е засегнала силно икономиката на страната. Не само че ни е принудило да стоим вкъщи, но и безвъзвратно промениха много от обичаите и обичаите на всички нас. Достатъчно е да се каже, че от проучване, съобщено от авторитетните Forbes, използването на Интернет по време на затвора, причинени от COVID-19 нараства със средно 70%.

Да, защото всички ние принудени у дома се научихме да използваме Интернет за ежедневието си: от стрийминг на телевизионни сериали и шоу програми до закупуване на продукти чрез онлайн пазаруване, целият ни свят се е проектирал онлайн. В същото проучване Антонио Корадо, управляващ директор на MainStreaming, казва:“Телеком Италия е наблюдавал само 90% увеличение на трафика, тъй като блокадата е въведена, движена от хора, които се опитват да работят от дома. В MainStreaming видяхме трикратно увеличение на трафика в нашата дистрибуторска мрежа след блока, като повече хора гледат телевизия в интернет.”

Ежедневното използване на интернет, онлайн платформите и сайтовете за електронна търговия е довело до навик за използването им; хората са разбрали, че интернет вече не трябва да се счита за нещо излишно, но е станал от съществено значение за извършване на най-често срещаните действия в ежедневието.

Идеята за резервация на вашата собствена среща във Вашия бизнес, ще бъде реална необходимост. Клиентът вече няма да види своя бизнес партньор, като място за съчувствие (поне в началото). Като приложение, което позволява на клиентите да резервират в бизнеса си ще им позволи да се чувстват комфортно, не като твърде много хора в салона за красота например, не трябва да чакат твърде дълго за своя ред, но преди всичко това ще направи по-лесно за всички служители на салона да не се налага да губите време за управление на срещи.

Според проучване на Rezerviram.com, позволявайки на клиентите да резервират независимо, спестява дейности до 21 часа на месец (това е два и половина повече дни работа, можете да посветите на това, което обичате!).

2. Отговарят на изискванията на правителството

Новото нормално. Това е, което собственик на всеки един бизнес ще трябва да очаква за фаза 2. Но какво точно означава това?!
На първо място, трябва да разберем какви са изискванията на правителството: да уважаваме социалните разстояния и да избягваме събирането. Осигуряването на високи стандарти за хигиена и чистота ще бъде в основата на ежедневното управление на всяка дейност, отворена за обществеността.

Това предполага, че вече няма да можете да приемате извън вашия салон или офис(условие, което много често се случва в бръснарници, лекарски кабинети, нотариуси и др.) или твърде много хора чакат своя ред в чакалните. По необходимост работното време ще бъде удължено, за да задоволи колкото се може повече клиенти. Може да се наложи да се помисли за извънредни работни дни в събота и/или неделя.

Поради тази причина, онлайн календарът, интегриран със система за резервации, го прави изключително лесно да управлявате потоците на клиентите. Решения като Rezerviram.com ви позволяват да напуснете бележниците на хартия напълно и да започнете да управлявате бизнеса си сами онлайн. Също така имате възможност да приемете резервации дори когато бизнеса Ви е затворен или не можете да вдигнете телефона. Rezerviram.com гарантира резервации, дори ако клиент търси в Google даден вид услуга, която да използва, като си резервира час, дори да е извън работно време

3. Управлявайте бизнеса си и сътрудниците си по-добре

Не е достатъчно да се види, ръкавици, маски и дезинфекция с гелове; Също така трябва да започнете да разглеждате цялата организация на бизнес си, за да работите безопасно и да защитите здравето и безопасността на вашия екип и клиенти.

Програмата на Rezerviram.com е създадена специално, за да отговори на нуждите на всички професионалисти в света на бизнеса. Цифровият календар може да се управлява от всяко устройство, компютър, таблет или мобилен телефон и имате само вашите идентификационни данни за вход, за да можете да го използвате навсякъде, по всяко време, дори на няколко устройства едновременно (достъпът до сътрудниците е безплатен и включен и притежателят ще реши какво може да види).

За да улесни комуникацията с клиентите си, нашите партньори имат безплатни, автоматични и неограничени e-mail напомняния, както и възможността да използват специално създадени маркетингови кампании, както чрез имейл, така и чрез социални медии.
Ние също така ви даваме възможност да имате онлайн витрина, за да популяризирате по-добре бизнеса си, създавайки уеб страница, поддадена във всеки детайл, за да укрепите онлайн репутацията си. Имате възможност да управлявате своя собствена ценова листа, също така да определяте продължителността на даден вид услуга и времето между клиентите, да проверявате складовите продукти и в случай на изчерпан продукт да поръчате повторно до идването на клиента, но преди всичко имате подробни клиентски главни данни, които помагат за улесняване на лоялността на клиентите. Rezerviram.com предлага приложение за всеки салон и дейност, за да ви позволи да се резервират от клиентите си, по напълно безплатен начин.

Rezerviram.com винаги е на страната на всички бизнеси, с цел опростяване на живота в работата и подобряване на техния бизнес. Сега повече от всякога Rezerviram.com е на челно място, постоянно добавяйки нови функции, оформени от настоящите нужди поради проблемите на този конкретен период.

 

Марио Мънков

Марио Мънков

Виж всички публикации от Марио Мънков

Независим консултант, в областите на пенсионни въпроси и продажбени умения!

Вашият коментар